Home » Auto huren Hoorn
Auto huren

Auto huren Hoorn

Wilt u een goede auto huren in Hoorn voor een zeer scherpe prijs? Dan moet u beslist bij Auto Totaal Autoverhuur zijn! Particulieren en bedrijven kunnen dagelijks bij ons terecht om goedkoop het allerbeste tijdelijke vervoer te huren. Of het nu gaat om een personenauto, een bestelbus of verhuiswagen; bij Auto Totaal Autoverhuur vindt u eersteklas vervoer in diverse klassen.

Een goedkope auto huren in Hoorn?

Al onze huurauto’s verkeren in uitstekende staat en worden regelmatig onderworpen aan technisch onderhoud en inspectie. U kunt iedere dag bij ons een auto huren. Wij verwelkomen u graag op onze vestiging aan de Industrieweg 15E in Grootebroek, waar onze medewerkers u gastvrij ontvangen. Bij Auto Totaal Autoverhuur is veel mogelijk en desgewenst kunt u de auto van uw voorkeur alvast reserveren via onze website.

 

Goedkope auto huren in Hoorn via Auto Totaal Autoverhuur!

Wat voor u de reden ook is om een auto te huren in Hoorn, Auto-Totaal Autoverhuur doet er alles aan om het u gemakkelijk te maken. Iedere auto verkeert in uitstekende conditie. Voor uw al uw vragen op het gebied van passend en tijdelijk vervoer staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Of het nu gaat om technische specificaties of de prijs; bij Auto Totaal Autoverhuur krijgt u altijd een eerlijk en helder antwoord.

Een perfecte auto huren in Hoorn tegen ook nog eens de lage prijs? Dat kan bij Auto Totaal Autoverhuur!

Alle genoemde prijzen zijn inclusief:

  • BTW
  • 100 km vrij / dag (extra kilometers worden belast met € 0,18 / km)
  • Allrisk verzekering met een eigen risico vanaf € 350,- per schade
  • Alle huurauto’s van Auto Totaal Autoverhuur zijn nieuw geleverd en hebben een korte looptijd, dus je rijd altijd in een frisse, jonge auto!
  • Alle auto’s zijn luxe uitgevoerd en hebben sowieso een airco en radio

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?