Shortlease en verhuur

Op zoek naar uiterst flexibele zakelijke mobiliteit? Shortlease en verhuur zijn de oplossingen als je op zoek bent naar een auto voor een korte tijd, zonder langdurig contract, maar wel met alle ontzorging van een full-operational lease. De personenauto’s en bedrijfswagens van @t-Lease zijn al beschikbaar vanaf 1 dag en ook nog eens direct leverbaar.

Wat is shortlease?

De prioriteit van jouw bedrijf is om jouw personeel mobiel te houden. Daarom zijn de belangrijkste leaseprioriteiten flexibiliteit en snelheid. Jouw personeel moet morgen al kunnen rijden. Bij @t-Lease ben je binnen 24 tot 48 uur mobiel met de flexibiliteit om je contract na 3 maanden maandelijks op te zeggen, wanneer dit jou het beste uitkomt.

Waarom shortlease bij Auto Totaal Verhuur?

Wat is autoverhuur?

Wanneer u voor korte tijd behoefte heeft aan een andere, of extra auto, dan is @t-Lease, onder de naam Auto Totaal Autoverhuur, de beste oplossing voor u. Auto Totaal Autoverhuur verhuurt auto’s vanaf 1 dag voor zowel zakelijk als particuliere klanten. Wij hebben altijd courante en compleet uitgeruste auto’s. Zo beschikt u altijd snel en flexibel over passend tijdelijk vervoer voor een zeer scherp tarief.

Voor nog meer gemak kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Waarom huren bij Auto Totaal Autoverhuur?

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?