Shortlease bedrijfswagens bij Auto Totaal Autoverhuur

Flexibel en snel rijden?

Heeft u een klus of project voor bepaalde tijd? Of een medewerker aangenomen met een overeenkomst voor bepaalde tijd? Niet vastzitten aan een jarenlang contract? Dan is shortleasen bij Auto Totaal Autoverhuur iets voor u. Deze leasevorm is een gunstige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibel, kortdurende vorm van zakelijke en privé operational lease. Alle vragen en werkzaamheden rondom de auto en het leasen nemen wij voor u uit handen, zodat u of uw medewerker zorgeloos kan blijven rijden en u zich kunt (blijven) focussen op uw business.

De kenmerken van deze flexibele leasevorm bieden verschillende belangrijke voordelen, hierdoor kunt u precies zoals gewenst in uw mobiliteitsbehoefte voorzien worden. U kunt al rijden met een looptijd van slechts één maand en uw contract flexibel opzeggen. Kiest u voor een zakelijke shortlease bij Auto Totaal Autoverhuur dan profiteert u van extra voordelen zoals behoud van werkkapitaal, snelle levertijd en minimale administratie.

Bedrijfswagen shortlease

Tarieven voor shortlease bij Auto Totaal Autoverhuur

Specificaties

Vanaf €630 per maand

Specificaties

Specificaties

Alle prijzen zijn excl. BTW en op basis van een full operational lease.

Shortleasen bij At-Lease?

At-Lease helpt u snel op weg met een flexibel leasecontract. U loopt weinig risico, doordat onze contracten maandelijks opzegbaar zijn. Tel daar een minimale administratie, behoud van werkkapitaal en scherpe tarieven bij op en u begrijpt: shortlease doe je via At-Lease! En altijd snel geregeld!

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?