Home » Auto huren » 9-Persoonsbus huren

9-Persoonsbus huren

9-persoonsbus huren

Specificaties

Een 9-persoonsbus huren

Een lage prijs voor een 9-persoonsbus huren

Auto Totaal Autoverhuur staat bekend om zijn voordelige tarieven. Voor deze scherpe prijs, krijgt u kwalitatieve auto’s terug. Een 9-persoonsbus huren is erg gemakkelijk en voordelig bij Auto Totaal Autoverhuur. U krijgt van Auto Totaal Autoverhuur alleen 9-persoonsbussen van hoge kwaliteit. Via onze website kunt u een 9-persoonsbus huren, maar reserveren kan natuurlijk ook bij onze vestiging in Grootebroek!

Eenvoudig een 9-persoonsbus huren bij Auto Totaal Autoverhuur

Dankzij onze klantvriendelijke en overzichtelijke site, kunt u in een handomdraai een 9-persoonsbus huren. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u vervolgens bepalen hoe lang u de 9-persoonsbus wilt gaan huren. Bij ons heeft u de keuze uit een dag, meerdere dagen, een week of meerdere weken. Het is zelfs mogelijk nog langer een 9-persoonsbus te huren bij Auto Totaal Autoverhuur. Kijkt u eens rustig rond op onze site en laat u overtuigen door onze scherpe huurtarieven.

Zonder gedoe en voor een scherpe prijs een auto of bestelbus huren

Auto Totaal Autoverhuur is het autoverhuurbedrijf voor mensen die van gemak en een scherpe prijs houden. Bij Auto Totaal Autoverhuur huur je een auto voor een scherpe prijs. Je kunt bij ons al een (bijna) nieuwe auto huren vanaf 21,50 euro per dag. Inclusief alle luxe opties die u nodig heeft voor een prettige rit. Kortom, autoverhuur in Grootebroek voor een uiterst scherpe prijs en geen vervelende verrassingen achteraf. Dat is autoverhuur met een nuchtere West-Friese aanpak! Ook voor een verhuis bus ben je bij ons aan het juiste adres!

Jouw huurauto gemakkelijk reserveren? Huur hem online!

Bellen mag natuurlijk ook! 0228–516118

Reserveer hier online of bel 0228-516118

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Tijd*
:
DD slash MM slash JJJJ
Tijd*
:
Opties
Naam*
Wens*

Auto Totaal Autoverhuur heeft altijd passend vervoer beschikbaar die u voor een bepaalde tijd kunt huren. Zo kunt u bij Auto Totaal Autoverhuur ook een 9-persoonsbus huren. Een 9-persoonsbus biedt u een uitkomst als u op zoek bent naar een betaalbaar vervoer voor bijvoorbeeld (kinder)feestjes of om mee op vakantie te gaan. Zo worden deze 9-persoonsbussen veel gebruikt voor de wintersportvakanties, maar ook voor de zonvakanties in het zuidelijke deel van Europa. Auto Totaal Autoverhuur heeft altijd de juiste voertuigen op voorraad, zodat wij u altijd mobiel kunnen houden en van dienst kunnen zijn. 

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?