Home » Auto huren » Bestelauto huren

Bestelauto huren

Bestelauto huren

Specificaties

Een bestelauto huren

Een bestelauto huren? De gelegenheid maakt niet uit, maar een bestelauto huren doet u natuurlijk bij Auto Totaal Autoverhuur! Auto Totaal Autoverhuur staat vooral bekend om de voordelige tarieven die bij al onze diensten komen kijken. Voor een scherpe prijs, krijgt u kwalitatieve auto’s tot uw beschikking! U kunt bij Auto Totaal Autoverhuur alleen bestelauto’s huren van hoge kwaliteit! Via onze website kunt u online snel en makkelijk een bestelauto huren, maar reserveren kan natuurlijk ook bij onze vestiging in Grootebroek!

Makkelijk spullen vervoeren? Huur een bestelauto!

Een bestelauto is een kleinere versie van een bestelbus. Net als de bestelbus kan er ook in de bestelauto gereden worden met een rijbewijs B. Een bestelauto huren kan dus erg makkelijk bij AT-Lease! Bestelauto’s komen met openslaande deuren en met schuifdeuren. Ze bieden zitplaatsen aan twee of aan drie personen. Ook de laadruimte en het laadvermogen van bestelauto’s kunnen variëren en het is dus handig dit vooraf even te controleren!  

Voordelig een bestelauto huren

Auto Totaal Autoverhuur in Grootebroek Noord-Holland staat vooral bekend om goede service en scherpe tarieven! Een bestelauto huren is niet alleen voordelig, maar ook nog eens erg simpel bij Auto Totaal Autoverhuur! U kunt een auto, een bus of bestelauto naar keuze huren via onze website, maar even bellen of langskomen bij ons op de zaak in Grootebroek is ook altijd mogelijk! Zo kunnen we samen kijken naar welke auto het beste aansluit op al uw wensen en behoeften! U kunt bij Auto Totaal Autoverhuur altijd terecht voor een bus huren, auto huren of bestelauto huren van hoge kwaliteit!

Eenvoudig en veilig een bestelauto huren!

Bij Auto Totaal Autoverhuur kunt u altijd makkelijk en veilig een bestelauto huren die voldoet aan al uw wensen! Dankzij onze overzichtelijke website, kunt u makkelijk, snel en helemaal zelf een bestelauto huren! Zodra u een keuze heeft gemaakt met betrekking tot de huurcategorie, kunt u vervolgens zelf kiezen voor hoe lang u de bestelauto wilt huren! Bij ons kunt u kiezen voor een dag, maar ook meerdere weken. Het is zelfs mogelijk om nog langer een auto te huren bij Auto Totaal Autoverhuur. Kijk gerust rond op onze website en laat u overtuigen door onze scherpe huurtarieven en natuurlijk de fraaie auto’s en bussen in ons grandioze huurassortiment!

Geen gedoe en een scherpe prijs!

Moet u een bestelauto huren en bent u op zoek naar een autoverhuurbedrijf die niet alleen gemak, maar ook nog eens een scherpe prijs aanbiedt? Dan is Auto Totaal Autoverhuur het bedrijf voor u! U kunt bij ons al een (bijna) nieuwe auto huren vanaf € 21,50 per dag, inclusief alle luxe opties die u erbij wilt hebben! Kortom, autoverhuur in Grootebroek Noord-Holland voor een uiterst scherpe prijs en natuurlijk zonder vervelende verrassingen achteraf. Dat is autoverhuur met een nuchtere West-Friese aanpak! Ook voor een verhuisbus huren, bakwagen huren of ander soort auto huren bent u bij Auto Totaal Autoverhuur op de juiste plek!

Uw huurauto reserveren? Dat kan! U kunt bij ons online via de website simpel en snel een auto huren! Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn bereikbaar op 0228–516118!

Let wel op! De betaling en de borgsom dienen altijd gepind te worden. Voor legitimatie is een rijbewijs en een identiteitsbewijs vereist en de minimale leeftijd voor het huren van een auto is 21 jaar.

Interesse in een bestelauto huren?

Bij Auto Totaal Autoverhuur hebben we een ruim aanbod aan verschillende auto’s die u kunt huren! Een luxe auto huren, een bakwagen huren of een compacte auto huren? Bij Auto Totaal Autoverhuur is alles mogelijk, inclusief een fraaie bestelauto huren! Huur een bestelauto en geniet van een comfortabele rit! Naast een bestelauto huren zijn er nog veel andere opties aan auto’s die u bij ons kunt huren! Al onze opties vindt u op de website!

Komt u ergens niet helemaal uit? Geen probleem, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste huurauto dus neem dan zeker even contact met ons op! Ziet u al onze opties liever van dichtbij? Kom dan gezellig even langs bij ons op de zaak in Grootebroek, Noord-Holland zodat we samen kunnen kijken naar de beste auto voor u! Naast al onze autoverhuur opties kunt u ook nog bij ons terecht om auto’s te leasen. Wij bieden verschillende leasevormen aan bij AT-Lease namelijk zakelijk leasen, private lease en shortlease!

Reserveer hier online of bel 0228-516118

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Tijd*
:
DD slash MM slash JJJJ
Tijd*
:
Opties
Naam*
Wens*

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?