Home » Auto huren » Compacte auto huren

Compacte auto huren

Compacte auto huren

Specificaties

Een compacte auto huren

Auto Totaal Autoverhuur heeft altijd passend vervoer beschikbaar die u voor een bepaalde tijd kunt huren. Zo kunt u bij Auto Totaal Autoverhuur ook een compacte auto huren. Een compacte auto huren biedt u uitkomst als u op zoek bent naar een compacte, complete en betaalbare huurauto. Auto Totaal Autoverhuur heeft altijd de juiste huurauto’s op voorraad, zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn en mobiel kunnen houden!

Voor een lage prijs een compacte auto huren

Auto Totaal Autoverhuur staat bekend om zijn voordelige tarieven. Voor deze scherpe prijs rijdt u een bijna nieuwe auto. Een compacte auto huren is erg gemakkelijk en voordelig bij Auto Totaal Autoverhuur. U kunt bij ons alleen compacte auto’s van hoge kwaliteit huren. Via onze website kunt u een compacte auto huren, maar reserveren kan natuurlijk ook bij onze vestiging in Grootebroek!

Eenvoudig een compacte auto huren bij Auto Totaal Autoverhuur

Dankzij onze klantvriendelijke en overzichtelijke site, kunt u binnen een handomdraai een compacte auto huren. Wanneer u een keuze heeft gemaakt qua huurcategorie, dan kunt u vervolgens zelf bepalen hoe lang u de compacte auto wilt gaan huren. Bij ons heeft u de keuze uit een dag, meerdere dagen, een week en meerdere weken. Het is zelfs mogelijk nog langer een compacte auto te huren bij Auto Totaal Autoverhuur. Kijkt u eens rustig rond op onze site en laat u overtuigen door onze scherpe huurtarieven.

Zonder gedoe en voor een scherpe prijs een auto of bestelbus huren

Auto Totaal Autoverhuur is het autoverhuurbedrijf voor mensen die van gemak en een scherpe prijs houden. Bij Auto Totaal Autoverhuur huurt u een compacte auto voor een scherpe prijs. U huurt bij ons al een (bijna) nieuwe auto vanaf 21,50 euro per dag. Inclusief alle luxe opties die u nodig heeft voor een prettige rit. Kortom, autoverhuur in Grootebroek voor een uiterst scherpe prijs en geen vervelende verrassingen achteraf. Dat is autoverhuur met een nuchtere West-Friese aanpak! Ook voor een verhuis bus huren bent u bij ons aan het juiste adres!

Uw huurauto gemakkelijk reserveren? Huur hem online!

Bellen mag natuurlijk ook! 0228–516118

Let wel op! De betaling en de borgsom dienen altijd gepind te worden. Voor legitimatie is een rijbewijs en een identiteitsbewijs vereist en de minimale leeftijd voor het huren van een auto is 21 jaar.

Nog vragen?

Bij Auto-Totaal autoverhuur zijn er eindeloos veel opties om auto’s te huren! Naast een compacte auto huren kunt u nog voor veel andere auto’s opties bij ons terecht! Al onze opties staan op de website. Komt u ergens niet helemaal uit? Dat is niet erg, wij helpen u graag verder en geven u graag persoonlijk advies, dus neem dan zeker even contact met ons op! Ziet u al onze opties liever van dichtbij? Kom dan gezellig even langs bij ons op de zaak in Grootebroek, Noord-Holland! Naast al onze verhuur opties kunt u ook nog bij ons terecht om auto’s te leasen. Wij bieden bij AT-Lease zakelijk leasen, private lease en shortlease aan!

Reserveer hier online of bel 0228-516118

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Tijd*
:
DD slash MM slash JJJJ
Tijd*
:
Opties
Naam*
Wens*

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?