Home » Bakwagen met laadklep huren

Bakwagen met laadklep huren

Bakwagen huren

Specificaties

Een bakwagen huren

Een bakwagen huren doet u natuurlijk bij Auto-Totaal. Auto Totaal Autoverhuur heeft altijd passend vervoer beschikbaar die u kunt huren zo lang u deze nodig heeft. Zo kunt u bij Auto Totaal Autoverhuur ook een bakwagen huren! Normaal gesproken is het zo dat u bij het huren van een vrachtwagen in het bezit moet zijn van een rijbewijs C. Echter bij de diverse modellen bakwagens die u bij ons kunt huren, moet u slechts in het bezit zijn van een rijbewijs B en beschikken over meer dan 2 jaar rijervaring. Een bakwagen huren biedt u een uitkomst tijdens het vervoeren van grote artikelen en meubelen. Of het nou om een verhuizing gaat of iets heel anders, Auto Totaal Autoverhuur heeft altijd de juiste voertuigen op voorraad, zodat wij u altijd mobiel kunnen houden!

Bakwagen

Een bakwagen is een bestelwagen of lichte vrachtwagen met een cabine en laadbak op één chassis. Bakwagens komen voor in de meest uiteenlopende varianten. Voor verhuisklussen is een bakwagen huren ideaal. Een bakwagen is namelijk een perfecte verhuis bus, waarvan het laadgedeelte losstaat van de cabine. Ook voor bedrijfsmatige klussen is een bakwagen geschikt. Het grote voordeel van een bakwagen huren is dat de wagen gewoon met een rijbewijs B bestuurd mag worden!

Waarom een bakwagen met laadklep huren?

Wilt u veel goederen vervoeren en zitten hier ook grote en zware spullen tussen? Dan is het huren van een bakwagen met laadklep de perfecte voertuig voor u! De bakwagen met laadklep zorgt ervoor dat u grote en zware spullen niet de laadruimte in of uit hoeft te tillen! Dit is beter voor u lichaam en scheelt ook tijd bij het laden wat de bakwagen een erg efficiënte bedrijfswagen maakt! Toch liever bakwagen zonder laadklep huren? Geen probleem, hiervoor kunt u ook bij ons terecht!

Een lage prijs voor een bakwagen huren

Auto Totaal Autoverhuur staat mede bekend om voordelige tarieven. Voor deze scherpe prijs, krijgt u kwalitatieve auto’s terug! Een bakwagen huren is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens erg voordelig bij Auto Totaal Autoverhuur. U kunt bij ons alleen een bakwagen huren van hoge kwaliteit. Via onze website kunt u gemakkelijk een bakwagen huren en reserveren of kom langs bij onze vestiging in Grootebroek dan regelen we het samen!

Eenvoudig een bakwagen huren bij Auto Totaal Autoverhuur

Dankzij onze klantvriendelijke en overzichtelijke website, kunt u binnen een handomdraai een bakwagen huren. Wanneer u een keuze heeft gemaakt qua huurcategorie, dan kunt u vervolgens zelf bepalen hoe lang u de bakwagen wilt huren. Bij ons heeft u de keuze uit een dag, meerdere dagen, een week en meerdere weken. Het is zelfs mogelijk nog langer een bakwagen te huren bij Auto Totaal Autoverhuur. Kijk rustig rond op onze site en laat u overtuigen door onze scherpe huurtarieven!

Zonder gedoe en voor een scherpe prijs een auto of bestelbus huren

Auto Totaal Autoverhuur is het autoverhuurbedrijf voor mensen die van gemak en een scherpe prijs houden. U huurt bij ons al een (bijna) nieuwe auto vanaf € 21,50 per dag. Inclusief alle luxe opties die u nodig heeft voor een prettige rit. Kortom, autoverhuur in Grootebroek voor een uiterst scherpe prijs en geen vervelende verrassingen achteraf. Dat is autoverhuur met een nuchtere West-Friese aanpak! Naast deze geweldige bakwagen verhuren wij ook nog talloze andere auto’s! Denk aan een compacte auto, een middenklasse auto, een ruime klasse auto, een premium klasse auto, een bestelbus of één van onze vele andere auto’s! Uw huurauto gemakkelijk reserveren? Huur hem online!

Bellen mag natuurlijk ook! 0228–516118

Let wel op: De betaling en de borgsom dienen altijd gepind te worden. Voor legitimatie is zowel een rijbewijs als een identiteitsbewijs vereist en de minimale leeftijd voor het huren van een auto is 21 jaar.

Nog vragen?

Bij Auto-Totaal autoverhuur zijn er eindeloos veel opties om auto’s te huren! Naast deze fraaie bakwagen huren zijn er nog zat andere opties om te huren bij ons! Al onze opties staan op de website. Komt u ergens niet helemaal uit? Dat is niet erg, wij helpen u graag verder en geven u graag persoonlijk advies, dus neem dan zeker even contact met ons op! Ziet u al onze opties liever van dichtbij? Kom dan gezellig even langs bij ons op de zaak in Grootebroek, Noord-Holland! Naast al onze verhuur opties kunt u ook nog bij ons terecht om auto’s te leasen. Wij bieden bij AT-Lease zakelijk leasen, private lease en shortlease aan!

Reserveer hier online of bel 0228-516118

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Tijd*
:
DD slash MM slash JJJJ
Tijd*
:
Opties
Naam*
Wens*

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?