Home » Auto huren voor vakantie

Auto huren voor vakantie

Kijk jij ook zo uit naar je vakantie? Weet je al waar je heen gaat, maar nog niet hoe je daar naar toe gaat omdat je eigen auto te klein, te oud of niet zuinig genoeg is? Huur een auto voor je vakantie bij Auto Totaal Autoverhuur in Grootebroek!

Auto huren voor vakantie

Auto huren voor vakantie naar het buitenland

Wil jij een auto huren voor jouw vakantie naar het buitenland? Dat kan, natuurlijk zowel voor een vakantie in eigen land als voor een vakantie in het buitenland. Met de huurauto van Auto Totaal Autoverhuur mag je gewoon naar de meeste landen reizen die vermeld staan op de groene kaart. Alle voorwaarden die in Nederland gelden, gelden in dat geval ook in het buitenland. Je huurauto is dus ook gewoon verzekerd in het buitenland. Wij sturen je graag met een gerust gevoel op weg, daar is vakantie natuurlijk ook voor bedoeld! 

Auto huren met trekhaak

Ga je met een caravan op vakantie? Bij Auto Totaal Autoverhuur kan je ook een vakantieauto met trekhaak huren. Wil je een auto met trekhaak huren? Geef dit dan aan bij het reserveren van de auto. Wij doen dan onze uiterste best om een auto met trekhaak voor jou te regelen.

Hoe zit het met de vrije kilometers?

Ga je naar het buitenland met je huurauto? Let dan even op het aantal kilometers dat je gaat rijden. Bij de huurprijs van je auto zitten 100 vrije kilometers per dag inbegrepen. Rijd je meer? Dan betaal je extra per iedere gereden kilometer. Dit betekent dat als je drie weken een auto huurt, je 21 x 100 = 2.100 kilometer van ons krijgt.

Reserveer nu meteen één van de veel gebruikte huurauto's voor vakanties

Luxe klasse station huren

Bijvoorbeeld Volkswagen Passat

MPV huren

Bijvoorbeeld Renault Grand Scenic

Bestelwagen dubbele cabine huren

Bijvoorbeeld Ford Transit Custom dubbele cabine

9-persoonsbus huren

Bijvoorbeeld Volkswagen Transporter Kombi

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen
×

 

Hallo!

Klik op één van onze collega's om mee te chatten.

× Hoe kan ik je helpen?