Home » Auto huren zonder creditcard

Auto huren zonder creditcard

Herken je dat? Denk je een leuke en geschikte huurauto gezien te hebben, heb je hier per sé een creditcard nodig. Balen! Gelukkig is het bij Auto Totaal Autoverhuur mogelijk om zonder creditcard een auto te huren. Je betaalt gewoon met je pinpas. Lekker makkelijk toch?

Auto huren zonder creditcard

Waarom kan ik bij Auto Totaal Autoverhuur wel een auto huren zonder creditcard?

Eén van de meest gestelde vragen in de autoverhuur is of je een creditcard nodig hebt voor het betalen van de huur- of borgsom.

Zoals bovenstaand beschreven: NEE, bij ons heb je die niet nodig. Bij Auto Totaal Autoverhuur kan je de borgsom gewoon met je eigen pinpas betalen. Maar waarom heb je die wel nodig bij andere verhuurbedrijven? Bij veel verhuurbedrijven moet de creditcard staan op naam van de hoofdbestuurder. Dit heeft te maken met het betalen van de vereiste borgsom voor de huurauto. Doordat de creditcard op naam staat van de hoofdbestuurder heeft deze autoverhuurder een extra garantie over de identiteit van de autohuurder. Bij Auto Totaal Autoverhuur heb je de mogelijkheid om de borg via de pin te betalen of om deze van te voren al aan ons over te maken. Wel moet de pinpas op je eigen naam staan. Je kan bij Auto Totaal Autoverhuur dus wél een auto huren zonder creditcard.

Huur nu meteen één van onze huurauto's!

Compacte auto huren

Bijvoorbeeld Kia Picanto, Toyota Aygo

Middenklasse auto huren

Bijvoorbeeld Ford Fiesta, Peugeot 208

Ruime klasse auto huren

Bijvoorbeeld Ford Puma, Peugeot 2008

Bakwagen huren

Bijvoorbeeld Peugeot Boxer, Citroen Jumper, Renault Master

Welkom terug

Fijn dat je er weer bent

Vraag hier je code aan voor 10% korting op je eerste lease- of huurtermijn

Zullen wij jouw dag nog leuker maken?

Schrijf je hier in en ontvang dit jaar nog korting op jouw eerste lease- of huurtermijn!

Private leasen